May 23, 2016


5 comments:

  1. Treba li pomoć? Ovo je rebus povodom smrti našeg legendarnog glumca.

    ReplyDelete
  2. Тешко је решити фото-ребус са личностима које нису препознатљиве на први поглед. Зато је пожељно да уз сваку од њих иде име или презиме, па ће то дати више воље решавачима да га решавају. Ја сам од скоро почео да примењујем то правило на свом блогу, па сам тиме омогућио већем броју решавача да дођу до решења.

    ReplyDelete
  3. OK, mada sam već dao indiciju, a pravim rešavačima godi da se malo pomuče, no, evo: Đuzepe, Lurman, Elegović, Dasen, Bergkvist, Blam, Đijanlijan.

    ReplyDelete
  4. И ЈА ДАНАС ЈАКО ЖАЛИМ ЗА БАТОМ -(МОТА, швајцарски политичар, БАЗ- аустралиски режисер, МИЛА - хрватска глумица, ЖО- шансонијер, КАЈСА -шведска атлетичарка, скок у вис,НАДА, српска глумица, ЈИ- кинески кошаркаш)
    Од дате личности , док није било помоќи у виду имена, препознао сам само двоје Жо
    Дасена и Кајсу Бергквист.За првог политичара верујем да је мало енигмата икада чуо.Зато слажем се са коментаром колеге Никиќа. То значи да ако неки ребус постављен на блог не буде решен рецимо за 7 до 10 дана, понуди се додатна помоќ,као код ребуса мало ниже ( са глумцима), где стоји нерешен веќ подуже време. Уз позив да сутра увече се наѓемо на Банетовом блогу решавајуќи ребусе на турниру, енигматски те поздрављам:-)

    ReplyDelete
  5. Sve u redu, Andone, samo mi je bilo čudno, jer su neki teži radovi rešavani bez pomoći, sada sam malo u nedoumici ispod čije fotke da stavim ime/prezime radi bržeg rešavanja, no, dobro...

    ReplyDelete